Heb je heerlijk staan douchen of was het tijd om van een rustgevend bad te genieten? Dan is het nu tijd om je verder klaar te maken zodat jij aan je dag kunt beginnen. Helaas loop je elke keer weer tegen het probleem van de beslagen spiegel in de badkamer aan. Door de stoom die vrijkomt tijdens het douchen of badderen, kun jij de spiegel niet direct gebruiken. Je vraagt je keer op keer af of hier ondertussen al een oplossing voor gevonden is. Goed nieuws! In deze blog lees je alles over spiegelverwarming en hoe dit ervoor zorgt dat beslagen spiegels in de badkamer verleden tijd zijn.

Wat is spiegelverwarming?

Spiegelverwarming is een losse verwarmingsstrip die je aan de achterkant van elke vorm en maat spiegel kunt monteren. Doordat de verwarming aangaat wanneer je de badkamer gebruikt, voorkom je dat de spiegel beslagen raakt. Dit houdt in dat je nooit meer hoeft te wachten met scheren of het doen van je make-up wanneer je net klaar bent met douchen. Doordat de spiegel verwarmd wordt, kan deze niet beslaan. Dat is toch ideaal? Op die manier kun je zonder oponthoud aan de nieuwe dag beginnen.

Hoe kun je je spiegelverwarming zelf monteren?

Spiegelverwarming kun je los kopen. Je hoeft dus geen hele nieuwe spiegel aan te schaffen wanneer je van dit handige verwarmingselement gebruik wil maken. Als je voor spiegelverwarming gaat shoppen, hoef je geen verwarming te kopen die exact even groot als de spiegel is. Het is al voldoende om de spiegel voor de helft of één derde te verwarmen. Dit scheelt je vooral in kosten als je een grote spiegel in de badkamer hebt hangen.

Je kunt de spiegelverwarming makkelijk en snel met een speciale plakstrip achter de spiegel bevestigen. Het enige wat je daarna nog dient te doen is de spiegelverwarming aansluiten op je lichtnet. Op die manier weet de spiegelverwarming wanneer de badkamer wordt gebruikt doordat het licht aanstaat.

Dit wil je weten voordat je deze gadget aanschaft

Het mooie aan de spiegelverwarming is dat het niet zichtbaar is, doordat het achter de spiegel verborgen zit. De verwarmingsplakstrip doet zijn werk altijd zorgvuldig en daarom is de prijs-kwaliteit verhouding interessant. Je kunt de spiegelverwarming bij alle badkamer- en doe-het-zelf winkels. Doordat je de spiegelverwarming in allerlei verschillende afmetingen kunt kopen, is het geschikt voor elk formaat badkamerspiegel. Een ander voordeel aan deze gadget is dat je oude doekjes of gehannes met je handdoek vaarwel kunt zeggen. De spiegel vertoont geen gekke strepen meer doordat je tussen het schoonmaken door niet meer hoeft te zemen. Je badkamerspiegel ziet er dus ook nog eens schoner en helderder uit.

Wanneer je nog niet zeker weet of de spiegelverwarming echt iets voor je is, kun je het op vakantie eens in een hotel uitproberen. Wie weet ken je wel iemand uit je vriendengroep of familie die deze gadget in huis heeft. Dan is het al helemaal makkelijk om naar de werking van de spiegelverwarming te vragen.

Geef een reactie