Lege muren zijn veel te saai. Zeker wanneer ze ook geen interessante kleuren of printjes bevatten. Sommige mensen houden hun slaapkamer liever zo rustig en veilig mogelijk. Ze kiezen voor lichte kleuren en gezellige kussens op bed om er nog wat sfeer in aan te brengen. Boven jouw bed heb je vaak ruimte voor een mooi schilderij, een foto of andere mooie wanddecoratie. Weet je nog niet precies wat jij boven jouw bed wil hangen maar ben je naarstig op zoek naar iets voor boven jouw bed?  Kan je maar geen inspiratie vinden voor deze plek in huis? Dan kan je met de tips uit deze blog zeer zeker uit de voeten.

Ga voor een speelse wandcollage

Wanneer je graag een gezellige en speelse look boven jouw bed wil creëren, kun je het beste voor een leuke wandcollage kiezen. Je maakt een speelse wandcollage door foto’s in verschillende lijsten op te hangen. Doordat je de foto’s en lijsten in verschillende formaten koopt, ontstaat er een leuk en speels effect op de muur boven jouw bed. Je kunt ervoor kiezen om persoonlijke foto’s op te hangen maar ook geweldige posters met de meest uiteenlopende onderwerpen doen het erg goed. Je kunt zelfs voor een bepaald thema kiezen. Wat dacht je van allerlei foto’s van bloemen en planten, het strand of juist van modeaccessoires. Je kunt zoveel verschillende lijsten ophangen als je zelf wil.

Boor die gaten en hang een paar plankjes op

Weet je wat het ook erg goed doet boven jouw bed? Een aantal losse plankjes met leuke accessoires en kaarsen erop. Wandplanken zijn niet duur en erg makkelijk op te hangen. Je kunt er allerlei souvenirs, plantjes, foto’s en kaarsen op plaatsen waardoor jouw slaapkamer meteen een gezelligere look krijgt. Je bepaalt zelf wat je op de plankjes plaatst, waardoor jouw slaapkamer ook een persoonlijke touch krijgt en jij je er meer thuis zult voelen. Des te meer kortere plankjes je speels op verschillende hoogten ophangt, des te leuker het effect van de plankjes wordt. Let er wel op dat je de wandplanken niet te laag hangt. Je wil natuurlijk voorkomen dat je jouw hoofd stoot wanneer je uit bed stapt.

De ultieme wanddecoratie voor de reizigers onder ons

Ben jij gek op reizen en wil je het liefst de hele wereld zien? Hang dan een mooie wereldkaart boven jouw bed op. Je hebt deze wereldkaarten in allerlei stylen en uitvoeringen. Hierdoor kun je er altijd wel eentje vinden die bij jouw smaak past. Het leuke aan een wereldkaart boven jouw bed is dat je kunt fantaseren waar je de volgende keer naartoe gaat. Geef met punaises de landen aan waar je al bent geweest. Dit zorgt ervoor dat het een persoonlijke wereldkaart wordt.

Geef een reactie