Een spa voor bij huis en dat in de achtertuin, wie wil dat nou niet? Terugkomen van een drukke dag en vervolgens de dag afsluiten met een ontspannen avond in je eigen spa! In jouw eigen achtertuin relaxen en genieten van een mooie sterrenhemel. Met een hot tub kan dit het hele jaar door. In dit artikel lees je hier meer over.

Moment voor jezelf, familie en vrienden

Een hot tub zorgt voor een ontspannen en fijne sfeer. Samen genieten van het warme bad tijdens de koude dagen met een heerlijk warm drankje. Of juist genieten in de zomer met een verkoelende tempratuur en herinneringen ophalen met dierbare personen.

Verschil tussen hot tub en jacuzzi

Een hot tub en jacuzzi lijken bijna hetzelfde, maar er zijn een aantal verschillen. Het zit hem vooral in de techniek. Een jacuzzi heeft ingebouwde pompen, masserende functies en veel meer van dit soort technieken. Een jacuzzi is meer dan alleen een verwarmd bad. Daarentegen is een hot tub wel enkel een verwarmd bad. Maar hier zijn opties voor. Wil je toch een bubbelend effect dan zijn hier speciale pompen voor. Wanneer je dus liever simpel en niet alles technisch hoeft dan is een hot tub de ideale keuze!

Materialen

Een hot tub is er in verschillende materialen waardoor dit verschillende sferen kan brengen. Zo heb je een houten hot tub dat erg sfeervol is, maar deze zijn praktischer qua onderhoud dan kunststof hot tubs. De kunststof hot tubs zijn ook te verkrijgen met een houten uitstraling om de sfeer te behouden en zijn makkelijker in onderhoud. Tuurlijk moet je elk soort hot tub goed onderhouden, denk aan: water verversen en het filter reinigen. Het water ververs je meestal 1 keer in de 3 maanden en het filter eens in de week. Wil je dit niet zelf doen, kan je hier ook hulp voor inschakelen.