Dat dierenprintjes in zijn, is al langere tijd aan de modebranche te zien. Des te gekker de print, des te leuker het staat. Wist je dat je er nu ook voor kunt kiezen om dierenprints in huis terug te laten komen? Dit ziet er niet alleen stijlvol uit maar zorgt er ook voor dat jouw huis een warme sfeer krijgt. Dierenprints in jouw huis wordt als een trendy inrichting gezien. Van zebra, tot tijger of luipaard, het staat allemaal prachtig als je het goed met elkaar mixt. In deze blog lees je alles over hoe jij dierenprints in huis kunt verwerken.

Kies eens voor een speels behangetje

Dat de muren nooit te druk mogen zijn is iets wat elke interieurstylist weet. Wanneer de muren er te druk uitzien, heb je letterlijk en figuurlijk het idee dat ze op jou afkomen. Dit is iets wat je wil vermijden, dus kies voor een bescheiden druk printje op de muur. Wat erg goed werkt is één of twee drukke muren waarbij de andere muren een erg rustige kleur hebben. Wist je dat je erg makkelijk dieren in jouw interieur terug kunt laten komen door voor een dierenprint behang te kiezen?

Er zijn vaak mooie designs verkrijgbaar waarmee je subtiel meer dierlijke elementen binnenhaalt. Wat dacht je van een mooie jingle muur met bomen, bladeren en paradijsvogels of tijgers? Dit kan jouw huis een luxe en warme sfeer bieden.

Dierenprints in de accessoires

Hoewel je er misschien niet zo snel aan denkt, kun je op een subtiele manier meer dierenprints in jouw interieur terug laten komen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooi kleedje in de kleuren en print van de vacht van een dier over jouw bank heen te leggen. Wanneer het een koude avond is heb je meteen een mooie plaid die je om jezelf heen kunt slaan. Over kleden gesproken, je kunt ook een dierenprint vloerkleed neerleggen. Dit is iets gedurfder maar kan er heel mooi uit komen te zien. Verder doen kussens met dierenprints het ook erg goed in het interieur. Deze kussens kan je zowel in de woonkamer als in de slaapkamer neerleggen.

Dierlijke kunst in huis

Wanneer je jouw interieur toch liever op een andere manier inricht, kun je ook voor dierlijke kunst kiezen. Wat dacht je van een mooi schilderij met een prachtig wild dier erop? Dit kan je in de woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs in de badkamer ophangen. Verder bestaan er ook erg mooie beeldjes van allerlei dieren die voor een dierlijk effect op jouw kast of plankje boven het bed kunnen zorgen. Er bestaan tegenwoordig genoeg kunststukken met een dierlijk karakter die jouw huis net dat beetje extra qua uitstraling bieden.

Geef een reactie