Ben je van plan om de badkamer binnenkort te verbouwen? Dan kun je ervoor kiezen om een betonlook in de badkamer te plaatsen. Deze look is stoer, modieus en industrieel. Je kunt van een betonlook badkamer heel wat moois maken. Om inspiratie op te doen, kun je in deze blog meer over de betonlook in je badkamer lezen. Stijl de badkamer op een manier die je zelf het mooiste vindt en geniet jarenlang van de beste kwaliteit.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor de betonlook in de badkamer?

Het is je vast niet ontgaan dat er steeds meer mensen zijn die voor een betonlook in huis kiezen. De betonlook op de muren was al eerder bekend, dit kun je zowel in de slaapkamer, badkamer, woonkamer of keuken terug laten komen. Wil je voor een gehele betonlook gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om de vloeren en de grote meubels in de betonlook onder te dompelen. Dit kun je het makkelijkst in de badkamer terug laten komen. Hoe gaaf is een bad of douchebak in de betonlook? Hiermee geef jij je badkamer meteen een stoere en industriële look geven.

Je maakt een betonlook badkamer snel af door er verschillende badkameraccessoires mee te stijlen. Wat dacht je van een matzwarte stalen ladder, waar je de handdoeken aan kunt laten drogen?

Hier kun je een betonlook badkamer aan herkennen

Er is niet één manier waarop een betonlook badkamer gecreëerd kan worden. Je kunt ook bepaalde elementen in de betonlook gieten. Je zou bijvoorbeeld alleen de vloer of de tegels in de betonlook kunnen bestellen. Verder bestaan er ook baden en douchecabines of badkamermeubels in de stijl van de betonlook. Beton in de badkamer is uniek, rauw, stoer en industrieel. Wanneer dit de look is waar je naar op zoek bent, hoef je niet meer verder te zoeken en kun je direct een badkamer expert vragen om de badkamer in betonlook voor je te realiseren. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan kun je langsgaan in een showroom om je mogelijkheden van dichtbij te bekijken.

Laat een 3D ontwerp van je nieuwe badkamer maken

Wil je van tevoren zien hoe je badkamer er straks uit komt te zien? Dan is het tegenwoordig niet alleen mogelijk om een bouwkundige tekening van je badkamer op te vragen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een 3D ontwerp van de badkamer te maken. Dan zie je zowel de badkamermeubels, de kleuren en de materialen terug in het ontwerp. Hierdoor kun je veel beter aangeven wat je visie voor de badkamer is. Een 3D ontwerp is handig, aangezien je tot het laatste moment nog makkelijk wat wijzigingen in het ontwerp kunt aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat je de badkamer van je dromen kunt laten bouwen, waar je de komende jaren van kunt genieten.

De betonlook in de badkamer is tijdloos, aangezien je de kleinere badkameraccessoires telkens kunt aanpassen aan de trends van het moment.