De slaapkamer is bij uitstek de ruimte in huis om te ontspannen. Je tankt elke nacht bakken energie om de volgende dag te stralen en te knallen. Het is dé ruimte waar je droomt, slaapt, ontspant, liefhebt, troost en oplaadt. Aan zo’n veelzijdige ruimte mag je best wat aandacht besteden, niet dan?

Een goede start van de dag

Dat je slaapkamer een lekker bed heeft, spreekt voor zich. Handig is een nachtkastje of een tafeltje waar je je wekker en dat goede boek kunt plaatsen. Mooi is dat rustgevende behangetje achter je bed en dat warme vloerkleed als je je bed uitstapt. Een plantje hier en daar maakt het helemaal af. Ultiem geluk is toch wel wanneer je vanuit je slaapkamer zo je inloopkast in kan. Een inloopkast op maat biedt veel opbergruimte voor je kleding, accessoires en schoenen. Heel overzichtelijk met een indeling zoals jij handig vindt. 

Inloopkast ideeën, wat is er mogelijk?

Aan jou de keuze of je de kast wilt afsluiten met deuren (met of zonder spiegel of glas, draai- of schuifdeuren), hoeveel planken je wilt en hoe groot het hanggedeelte mag zijn. Wil je rekjes voor je schoenen of voor de stropdassen? Dat kan! Lades voor sokken en lingerie? Geen probleem! De kasten zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Maak het geheel helemaal af met verlichting. Je hebt niet perse een aparte kamer nodig voor zo’n eyecatcher van een kast. Ook wanneer je in je slaapkamer een hoekje of hele wand over hebt kan je een inloopkast maken. Wil je inloopkast voorbeelden? Bezoek een vakkundige winkel en laat voor jouw droomslaapkamer een inloopkast maken!

Een rolgordijn op maat kopen?

Tot slot; een must in elke slaapkamer zijn gordijnen. Wil je echt lekker kunnen verduisteren denk dan aan een rolgordijn op maat. Een rolgordijn sluit goed aan op je raam. Ga je een rolgordijn op maat kopen, dan weet je helemaal zeker dat deze naadloos aansluit en dus goed verduistert. Door middel van een (ketting)koord rol je het gordijn omhoog of omlaag. Zo regel je de inkijk en lichtinval in elke gewenste stand. Je kan een rolgordijn op maat bestellen voor elk raam. Ook voor het schuine dakraam of een raam in een bijzondere afmeting. De rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende diktes van stof en in vele kleuren en dessins. Er zit altijd iets voor jou bij! En weet je dat je tegenwoordig ook elektrisch bedienbare rolgordijnen kunt kopen? Deze bedien je met een afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet. Wedden dat je nu je bed helemaal niet meer uitkomt?