Heb je nog een lege muur in huis die je al een tijdje wil opfleuren, maar weet je niet zo goed wat je daarmee kunt doen? Dan is de nieuwe trend voor op de muur zeker iets voor je. Muurcirkels worden steeds populairder en zorgen ervoor dat je muur een geweldige upgrade krijgt. Je kunt ronde borden, schilderijen en ondiepe manden gebruiken, maar de muurcirkels zijn toch wel echt het allermooist. In deze blog lees je hoe je inspiratie voor muurcirkels op kunt doen en hoe je deze trend aan jouw kale muur kunt toevoegen.

Hang muurcirkels in verschillende ruimten op

Wist jij dat muurcirkels bij elke ruimte in huis passen? Of je ze nu in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of zelfs op het toilet neerzet of hangt, ze staan overal even prachtig en vormen direct een eyecatcher in je huis. Doordat de muurcirkels rond zijn, breken ze de rechte lijnen en vlakken van de muur op, waardoor er een artistiek en speels effect ontstaat. Heb je een strak interieur? Dan zorgt de muurcirkel ervoor dat je toch op een mooie manier wat afwisseling in je interieur creëert.

Van combineren kun je leren

Het leuke aan muurcirkels is, dat je ze in verschillende maten en kleuren kunt kopen. Je kunt er bijvoorbeeld één aan de muur in de slaapkamer hangen, maar je kunt er ook een aantal in verschillende formaten met elkaar combineren. Elke muurcirkel is uniek en je kunt dan ook uit veel verschillende prints en kleuren kiezen. Vind je de combinatie van meerdere muurcirkels met prints te druk? Dan kun je er ook eentje met een effen kleur met de rest combineren. De muurcirkels wegen niks, dus je kan ze heel makkelijk zelf ophangen. Een klein haakje of dubbelzijdig tape is al genoeg om jarenlang van de muurcirkel te kunnen genieten.

Kies uit verschillende materialen

Muurcirkels worden vaak van allerlei materialen gemaakt. Op die manier is er voor ieder wat wils te vinden. Heb je een natuurlijk interieur, dan kun je bijvoorbeeld voor prachtige houten of gevlochten muurcirkels kiezen. Houd je meer van een modern interieur? Dan heb je ook muurcirkels die van glas of kunststof zijn gemaakt. Wil je een muurcirkel in de muur maken? Dan heb je zelfs de mogelijkheid om voor een muurcirkelsticker of muurcirkel behang te kiezen. Op die manier hoef je niks op te hangen, maar plak je gewoon een extra laag op je muur. Doordat de muurcirkel zo veelzijdig is, wint deze vorm van woondecoratie snel terrein. Weet jij al welke muurcirkel het beste bij je interieur past?

Maak je eigen muurcirkel

Heb je een geweldige foto van jezelf, je huisdier of je gezin? Dan kun je deze op een prachtige muurcirkel laten drukken. Ben je gek op fotografie of reizen? Dan is het een leuk idee om de mooiste foto’s op een muurcirkel uit te laten vergroten. Op die manier zorg je direct voor een persoonlijk wandaccessoire, waar je de komende tijd erg blij mee gaat zijn.